Bloemen en planten groothandel Heembloemex

Wholesale & Events

Heembloemex Wholesale en Events heeft de eigenschappen van een familiebedrijf waarbij persoonlijk contact en continu verbeteren van de kwaliteit de focus is. De producten die u nodig heeft, bestellen wij op de dag van vertrek direct bij de kwekers, waardoor u ook echt verse producten krijgt. Heeft u nog een aantal last-minute producten nodigen, dan kunt u altijd vanuit onze voorraad shoppen.
Door middel van persoonlijke aandacht en de kennis van uw markt en klanten, begrijpen wij waar u naar op zoek bent.

Duurzaamheid speelt een zeer belangrijke rol voor Heembloemex; zowel in relaties en medewerkers, maar ook in de processen en producten. We streven naar een betere wereld waarin de carbon footprint zo klein mogelijk wordt gehouden.

Doordat Heembloemex onderdeel is van de Floral Trade Group, kunt u hier alle producten voor uw groothandel of event vinden onder één dak: alle soort bloemen, exclusieve bloemen, binnen-planten, buitenplanten, snijgroen en allerlei decoratieartikelen. Ons gigantische assortiment met meer dan 15.000 artikelen zorgt ervoor dat u altijd vindt wat u nodig heeft.

  • Vers van de kweker
  • Persoonlijke aandacht
  • Duurzaam

Persoonlijke webshop

Uw persoonlijke webshop geeft toegang tot ons gigantische assortiment waarbij u kunt kiezen uit een voorraad of via de bestellijst en daarmee altijd vers van de kweker. Door middels van diverse filters kunt u snel vinden waar u naar op zoek bent.
Door uw bestellingen voor diverse producten samen te voegen en in één keer bij u op locatie af te leveren, bespaart u kosten en wordt het milieu ontzien.
U kunt een gratis en vrijblijvend account aanmaken waarbij u het gehele assortiment kan bekijken inclusief de prijzen. Uw persoonlijke contactpersoon kan u daarna de webshop en de werkwijze volledig in uw eigen taal uitleggen.

Uw specialisten

Uw inkoopspecialisten kopen iedere dag superscherp in via de Nederlandse veilingen, maar ook direct bij kwekers in binnen- en buitenland. Doordat wij een sterke band hebben opgebouwd met de kwekers, kunnen wij u als eerste hun beste en meest exclusieve bloemen en planten aanbieden. Heeft u een bestelling voor in de toekomst? Uw persoonlijke verkoper kan voor u de scherpste prijs neerleggen.
Hierdoor scoort u elke dag kwalitatief hoogwaardige producten voor de scherpste prijs!

Kwaliteit

Iedere levering wordt door ons uitvoerig gecontroleerd. Wanneer wij twijfels hebben, zorgen we dat we direct nieuwe producten verkrijgen van de kweker zodat u geen hinder hiervan ondervindt.
De kwaliteit van onze dienstverlening zijn we continu aan het verbeteren en willen de beste service blijven leveren. Wanneer u verbeteringen ziet voor ons, vernemen wij dat graag zodat we onszelf kunnen overtreffen voor u.
Door middel van een geautomatiseerd transport- en sorteersysteem, gaan uw bestellingen supersnel en efficiënt op weg naar uw locatie en blijft de versheid gegarandeerd. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over de kwaliteit.

Duurzaamheid

Wij streven naar een betere wereld. Continu zoeken we naar verbeteringen in processen, transport maar ook in verpakkingen om het milieu te ontzien. De processen en werkomstandigheden bij kwekers zijn hier onderdeel van. Een duurzame relatie met kwekers zorgt ervoor dat we de beste producten kunnen blijven leveren tegen scherpe prijzen.
Persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelingsgroei van onze medewerkers stelt ons in staat om een langdurige relatie met u op te bouwen waarbij u altijd een persoonlijk vast contact persoon heeft. Hoeft u maar 1 naam te onthouden.